Installeren en onderhouden van zonneboilers

Voor het installeren of onderhouden van zonneboilers in Passendale bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander hoe de juiste zonneboilers te plaatsen én te onderhouden, zodat u er jarenlang plezier aan kan beleven.

Comfort

Een zonneboiler plaatsen zorgt voor heel wat gebruiksgemak en comfort: uw woning wordt verwarmd met zonnestralen en buiten een energiezuinige oplossing is het ook een uiterst eenvoudige én milieuvriendelijke manier om in uw huis een aangenaam klimaat te creëren.

Maak een afspraak en kom langs, of contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie over alle mogelijkheden en hoe u in uw woning een optimaal leefklimaat kan realiseren.

Toepassingen

Naast het plaatsen van een zonneboiler, kan u ook een beroep doen op ons voor het aanpassen van uw sanitair. Heeft u de smaak van het renoveren te pakken? Bekijk dan ook even onze mogelijkheden voor isolatie en ventilatie, zodat u optimaal rendement haalt uit uw investering van de zonneboiler.

U kan zowieso rekenen op goed professioneel advies over welke aanpassingen u wel en niet hoeft te doen, welke mogelijkheden rendabel zijn en ook welke subsidies en premies u kan verkrijgen voor het plaatsen van een zonneboiler in Passendale, Ieper, Roeselare of Kortrijk. Uw plan en de expertise van LJX Technics: de perfecte mix!