Vakspecialisten in sanitair

Wij zijn vakspecialisten in sanitair in Passendale: renoveren van badkamers, nieuwe projecten,... er is geen project dat niet voor ons is weggelegd.

Mogelijkheden

Zowel het uitvoeren als kleine renovatieprojecten als nieuwbouw- of grote projecten behoren tot onze mogelijkheden. Wij werken in de ganse regio van Passendale, Ieper, Roeselare en Kortrijk.

Voor het uitvoeren van onze werken, of het nu gaat om een kleine vervanging, re paratie of renovatie of het installeren van een volledig nieuwe badkamer, toilet,...: wij werken steeds met de beste producten. Op die manier garanderen wij u een perfecte verhouding prijs-kwaliteit, die bovendien uiterst duurzaam is en geniet van tal van garanties.

Service

Bij LJX Technics in Passendale staan we voor kwaliteit en een goede service: dankzij gedetailleerd vakwerk en professioneel advies op maat slagen we keer op keer deze belofte waar te maken.

Onder één dak bieden wij u een waaier van projectmogelijkheden: niet enkel sanitair behoort tot ons werkdomein, ook voor centrale verwarming, elektriciteit, ventilatie, isolatie en zonneboilers kan u een beroep doen op ons vakmanschap.

Contact opnemen

Wenst u graag een vrijblijvende offerte voor sanitair? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Uw plan en de expertise van LJX Technics: de perfecte mix!